Illegal Street Racing

Plötsligt spärrades vägbanan av. Flera häftiga bilar blockerade trafiken. Två bilar längst fram varvade sina motorer. När de släppte upp kopplingen för att värma däcken bäddades vi in av gummirök. En person i mitten agerar startperson. Plötsligt kör de iväg i en rejäl fart. Racet är över, åskådarna förvinner lika fort som de dök upp.

Jag blev i dag vittne till ett illegalt race mellan två muskelbilar. Jag blev riktigt imponerad av den organisation som verkställer dessa illegala street race. Varje person hade en tydlig uppgift. Alla visste vad de skulle göra, när de skulle göra det och hur. De var tydliga i sin kommunikation och hade ett mycket tydligt mål.

Precis så fungerar en framgångsrik säljorganisation också. Alla vet vad de ska göra, när och hur. De har tydliga mål och en bra interkommunikation.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *